Nieuwsbrief mei 2024

Dinsdag 28 mei: Toernooi

We willen je vragen uiterlijk om 20:15 aanwezig te zijn voor het badmintontoernooi. Bij aankomst, geef je jouw deelname door aan Brecht, zodat hij de teams kan samenstellen door middel van loting. We starten stipt om 20:30. En we hebben coole prijzen te winnen! Het thema van de prijzen is snoep. En rarara… Iedereen krijgt een prijs!

Als je geen zin hebt om deel te nemen aan het toernooi of als het niet mogelijk is, reserveren we enkele banen waar je vrij kunt spelen.

Dinsdag 25 juni: Einde seizoenstraktaat

Het einde van het seizoen nadert, en dat betekent dat het tijd is voor ons jaarlijkse einde-seizoen trakteerfestijn! Zoals traditiegetrouw organiseren we een heerlijk samenzijn, gevuld met wat eten en verfrissende drankjes, verzorgd door ons, het bestuur, en het fantastische cafetaria team.

Om alles goed te kunnen regelen, vragen we je om je in te schrijven voor dit evenement. Dit kan via het webformulier op https://www.reynaert.be/eindeseizoen/. De inschrijving sluit op vrijdag 20 juni.

Maandagen – Verlofperiode

We naderen alweer snel de zomervakantie. In juni spelen we nog op maandag en dinsdag, maar vanaf juli alleen nog op dinsdagen. Ook dit jaar kun je vrienden en kennissen meebrengen om te laten zien hoe goed jij kunt badmintonnen.

In augustus nemen we even pauze, en daarna starten we weer op de eerste dinsdag van september.

T-shirts a € 15

Of je nu al lang lid bent of net bent toegetreden tot onze club, deze T-shirts zijn een geweldige manier om je verbondenheid met ons te tonen.

We hebben gemerkt dat er enkele nieuwe gezichten zijn bijgekomen, en we willen graag iedereen eraan herinneren dat onze T-shirts nog steeds beschikbaar zijn voor aankoop.
Misschien wist je dit nog niet, maar voor slechts € 15 kun je jouw eigen T-shirt bemachtigen.

We hebben nog steeds een aanzienlijke voorraad beschikbaar, zij het niet meer in alle kleuren. Maar maak je geen zorgen, jouw maat zit er beslist nog wel bij! Onze T-shirts zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens comfortabel om te dragen. Geïnteresseerd? Vraag het aan Johan.

Varia

Pinkstermaandag: Let op, op Pinkstermaandag zal er géén spel zijn.
Google Calendar: Om op de hoogte te blijven van onze speeldagen en evenementen, hebben we een Google Calendar opgezet. Je kunt deze kalender bekijken via deze link. Wil je deze toevoegen aan je eigen agenda? Gebruik dan deze URL: https://calendar.google.com/calendar/ical/rir117bu3ced8unaomo6nfmqdk%40group.calendar.google.com/public/basic.ics. Voor een handleiding kun je deze help-pagina raadplegen.
Drukkere speelavonden: We merken dat sommige speelavonden erg druk zijn. Daarom willen we vriendelijk vragen om na een spel terug te keren naar de tribune, vooral als er wachtende spelers zijn. Laten we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen en dat we allemaal met elkaar spelen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Nieuwsbrief januari 2024

Vliegend het Nieuwe Jaar In

Terwijl we het oude jaar achter ons laten en vol enthousiasme het nieuwe jaar omarmen, willen we jullie allemaal een spectaculair en sportief nieuwjaar toewensen! Moge dit jaar gevuld zijn met opwindende speelavonden en wedstrijden, verbeterde vaardigheden en bovenal, een overvloed aan plezier op en naast het badmintonveld.

Laat 2024 een jaar zijn waarin we samen groeien als team, waar de shuttle ons pad verlicht naar nieuwe hoogten en waar we de vreugde van vriendschap en gezondheid delen. Moge onze rackets krachtig slaan, onze voeten behendig bewegen en onze glimlachen net zo stralend zijn als de verlichting op het badmintonveld.

Laten we samen streven naar meer overwinningen, meer rally’s, en vooral meer onvergetelijke momenten. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, laten we allemaal streven naar persoonlijke verbetering en een gevoel van saamhorigheid binnen onze badmintonfamilie.

Gelukkig nieuwjaar, badmintonkampioenen!

Niewjaarsdrink

Het nieuwe jaar is begonnen en dat willen we graag samen met jullie vieren! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor onze nieuwjaarsdrink op 9 januari – aanstaande dinsdag.
We willen het jaar goed beginnen met een gezellig samenzijn, hapjes en drankjes.

We kijken er naar uit om samen het glas te heffen op een sportief en succesvol nieuw jaar voor onze badmintonclub!
Cheers op een nieuw jaar vol uitdagingen, triomfen en vooral veel plezier op de baan. Mogen onze pluimpjes altijd precies landen waar we ze willen en mogen onze smashes onweerstaanbaar zijn!

Interesse in Badmintonlessen

Om ons aanbod nog beter af te stemmen op jullie wensen, overwegen we het organiseren van lessen voor zowel de ervaren rotten als de frisse nieuwkomers. Of je nu een doorgewinterde speler bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een enthousiaste beginner die de basis wil leren, we willen graag weten wie geïnteresseerd is.

Wil jij deelnemen aan deze lessen? Laat het ons weten door je in te schrijven via deze link. Met deze concrete gegevens kunnen we gericht naar een geschikte lesgever stappen en ervoor zorgen dat de lessen precies aansluiten bij jullie behoeften en niveau.
Bedankt voor jullie enthousiasme en toewijding aan Badminton Club De Molenpluim.

Nieuwsbrief oktober 2023

Jaarlijkse Ledenactiviteit.

Op zaterdag 25 november 2023 organiseren we een bijzonder evenement in Brugge, Koning Leopold III Laan 68. De avond begint om 19 uur met een aperitief, gevolgd door een heerlijke maaltijd omstreeks 19:30 uur en een leuke bowlingcompetitie.

Kies uit deze heerlijke menu-opties:
• Mixed Grill – 7 vleessoorten
• Brochettes – 2 gemengde brochettes
• Mix van vegetarische burgers
• Côte à l’os – 900 gram voor 2 personen
Elk menu is inclusief:
• Aardappel in de schil
• Salad mix
• Diverse sausjes
• ½ fles wijn of 50 cl water of 50 cl Pils
• Dessert
Natuurlijk gaan we ook bowlen!

Als lid betaal je slechts 25 euro, en als je een partner meeneemt, kost hun deelname 40 euro.

Om je deelname te bevestigen, voor 19/11/2023, gebruik ons handige webformulier via deze link. Als alternatief kun je je keuze doorgeven aan Johan tijdens een van de speelavonden.

Betalen kan contant, via overschrijving op BE37 8538 8727 8028, of via Payconiq – neem hiervoor contact op met Johan.

Mis dit gezellige evenement niet en schrijf je in via ons online formulier!

Tornooi 7 november

We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor ons aankomende mini-toernooi. Dit belooft een geweldige dag te worden vol plezier en competitie. Hier zijn de belangrijkste details:

Datum: dinsdag 7 november
Tijd: Start van het toernooi om 20u15 (Gelieve in te schrijven voor 20u)

Wat te verwachten:
• Chocolade munten voor alle deelnemers: We hebben een leuke verrassing voor alle deelnemers in petto – chocolade munten om je energie terug op peil te brengen na de wedstrijden.
• Nieuwe competitieformule: Dit jaar introduceren we een geheel nieuwe competitieformule die zorgt voor meer spannende en uitdagende wedstrijden.
• 6 hoofdprijzen: Er zijn niet minder dan 6 fantastische hoofdprijzen te winnen! Doe je best en misschien ben jij wel een van de gelukkige winnaars.
• Club T-shirt: Laten we onze teamgeest tonen door allemaal in ons club T-shirt te verschijnen. Samen zorgen we voor een geweldige sfeer.
Als je nog geen club T-shirt hebt, kun je er op de dag van het toernooi een aanschaffen.

We moedigen iedereen aan om op tijd aanwezig te zijn, dus zorg ervoor dat je je inschrijft voor 8u zodat we het toernooi op tijd kunnen laten beginnen.

We hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn voor dit spannende evenement. Samen maken we er een fantastische avond van!

Nieuwsbrief september 2023

Seizoen 2023 – 2024

Het is eindelijk zover! We luiden het nieuwe badmintonseizoen in, boordevol opwinding en uitdagingen. Net als voorgaande jaren nodigen we je uit om samen met ons te genieten van dit geweldige spel. Onze speelavonden zijn (weer) gepland op dinsdag van 19.00 uur tot 22.30 uur en op maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Een speciale shout-out naar onze onvermoeibare helden, George en Johan, die altijd klaarstaan om alles voor ons op te zetten. Dit seizoen kunnen we je beloven dat de netten strakker gespannen zullen zijn dan ooit tevoren, en we hebben goed nieuws: de gemeente heeft hun zegen gegeven voor deze verbetering! De praktische uitvoering zal plaatsvinden aan het begin van het seizoen, dus we kunnen niet wachten om het resultaat te zien.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de baan!

Belangrijke Update over Inschrijvingen!

Allereerst, hartelijk dank aan onze gewaardeerde leden die nieuwe geïnteresseerden hebben doorverwezen en aan degenen die ons al hebben gebeld met vragen over inschrijvingen. Jullie enthousiasme en betrokkenheid zijn geweldig!

Hier zijn enkele belangrijke praktische details betreffende inschrijvingen:
• Inschrijvingen dienen uiterlijk plaats te vinden bij je derde bezoek aan onze speelavonden. Johan zal je aanspreken om dit in orde te brengen, dus wees niet verlegen om vragen te stellen.
• Omwille van verzekeringsdoeleinden gaan we dit jaar een volledig ingevuld inschrijfstrookje vereisen. Op dit strookje kun je ook aangeven of je graag via SMS of WhatsApp gecontacteerd wilt worden. Ja, je leest het goed: we gaan WhatsApp-berichten gebruiken om jullie nog beter te informeren en op de hoogte te houden!
Nu, laten we de nadruk leggen op de spannende nieuwe lidmaatschapsoptie:

Nieuwe Lidmaatschapsoptie: “Cashloos”

We hebben geluisterd naar onze leden die liever geen euro munten meenemen. Daarom introduceren we een gloednieuwe optie! In plaats van wekelijks €1 te betalen, kun je nu kiezen voor een eenmalige betaling van €60. Je laat dan simpelweg je euro munten thuis. Deze nieuwe formule maakt het betalen van lidgeld moeiteloos en handig, en je hoeft je geen zorgen te maken over kleingeld voor elke speelavond.
De huidige formule van €15 lidgeld en €1 per speelweek blijft nog bestaan.
Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op rekening BE37 8538 8727 8028 of kan via Payconiq betaald worden of ook gewoon cash.

We hopen dat deze nieuwe optie voor velen van jullie een welkome verandering zal zijn.

Trots op het Succes van Onze T-shirts!

We zijn verheugd om te zien dat onze T-shirts vorig jaar enorm populair waren en we hopen dat je ze dit seizoen veelvuldig zult dragen tijdens onze speelavonden. Als je nog geen exemplaar hebt en er graag een wilt bemachtigen, is dit je kans!

Wanneer en Waar kun je T-shirts Kopen?

Je hebt de kans om een T-shirt aan te schaffen tijdens onze eerste speelavonden in september. Ook bij de tornooien zullen deze kunnen aangekocht worden. Johan staat altijd paraat om je interesse te noteren en je te helpen met je aankoop.

Een Koopje Dankzij Onze Sponsors!

We willen benadrukken dat we deze geweldige T-shirts kunnen aanbieden voor slechts €15 per stuk, dit alles dankzij de gulle sponsoring van Tafel 10 en de bijdrage van onze club zelf.

Laten we er samen voor zorgen dat onze T-shirts dit seizoen nog meer schitteren op de baan!

Altijd up-to-date met onze Badminton Agenda!

We begrijpen dat velen van jullie zich afvragen of er volgende week badminton is, en het antwoord ligt binnen handbereik. We hebben alle speeldagen en activiteiten handig verzameld in onze Google Agenda. Als je deze nog niet hebt toegevoegd aan je smartphone, dan kun je de agenda ook raadplegen op onze website via deze link: Badminton Agenda

Tornooi Avonden om naar uit te kijken!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ook dit jaar onze zeer gewaardeerde tornooi avonden zullen plaatsvinden. Markeer de volgende data alvast in je agenda:
• 7 november
• 13 februari
• 28 mei
Zoals altijd beloven we een avond vol spanning en competitie, met prijzen die op het spel staan. Wat deze prijzen precies zullen zijn, houden we nog even geheim. Je zult moeten wachten tot de avonden zelf om de onthullingen te ontdekken!

Jaarlijkse Ledenactiviteit.

We kijken er al naar uit om samen te komen op zaterdag 25 november voor onze jaarlijkse ledenactiviteit. Na het verkennen van avonturen bij Prison Island in Eeklo, het genieten van een Casinoavond en het beleven van een opwindend Stadsspel, keren we deze keer terug naar een klassieker: bowlen!

Helaas kunnen we niet terugkeren naar de locatie waar we de vorige keer waren, maar geen zorgen, ons bestuur zoekt naar een nieuwe plek die voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is. Wat we jullie alvast kunnen beloven, is dat de prijs zeer redelijk en democratisch zal zijn.

Dus, houd 25 november vrij in je agenda en maak je klaar voor een gezellige en ontspannen avond vol plezier met je mede-leden. We kijken uit naar een geweldige tijd samen!

Nieuwe Shuttles en Spannende Experimenten!

Goed nieuws, we hebben onze nieuwe set shuttles al besteld, en dit keer hebben we er 25% meer dan vorig jaar! Wat betekent dit voor ons? We zijn van plan om ze actiever te roteren, zodat we allemaal kunnen genieten van een optimale spelervaring.

Om het proces nog handiger te maken, zullen we een kleine bak beschikbaar stellen waarin je de oude shuttles kunt deponeren. We zullen deze dan aan iemand geven die ze nieuw leven kan inblazen. Duurzaamheid en gemeenschapszin gaan hand in hand!

De vertrouwde Yonex Mavis 300-shuttles (geel – medium snelheid) maken nog steeds deel uit van ons arsenaal. Echter, dit seizoen gaan we een spannend experiment aan met de nieuwe Victor Carbonsonic CS no.2 shuttle. Deze shuttle heeft speciaal ontworpen schuimveren op een ultralicht carbonframe, wat de stabiliteit en vluchtcurve optimaliseert. Het doel is om de eigenschappen van een veren pluim zo dicht mogelijk te benaderen.

We kijken uit naar jullie feedback over deze nieuwe toevoeging aan onze uitrusting!

Laat ons samen genieten van nog meer geweldige badmintonmomenten met deze nieuwe en verbeterde shuttles. We kunnen niet wachten om ze in actie te zien!

Badmintonlessen: Jouw Interesse Telt!

We hebben altijd al de wens gehad om lessen aan te bieden, maar het opzetten van een lesprogramma kan kostbaar zijn. Tot op heden hadden we het geluk dat Carlos dit voor een zeer redelijke prijs voor ons kon doen. Echter, het vinden van iemand met dezelfde passie en bereidheid zal waarschijnlijk een uitdaging zijn.

Daarom doen we een beroep op jullie, onze gewaardeerde leden. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van badmintonlessen, laat dit dan alsjeblieft weten aan Johan.

Als er voldoende interesse is voor het volgen van lessen, staan we open voor concrete stappen om een lesprogramma te realiseren. Dit betekent dat we bereid zijn om in gesprek te gaan met een lesgever om de prijs en het tijdstip te bepalen op een manier die voor iedereen geschikt is.

Tot op de baan!
Johan

Nieuwsbrief mei 2023

Dinsdag 23 mei: Toernooi

We willen je vragen uiterlijk om 20:15 aanwezig te zijn voor het badmintontoernooi. Bij aankomst, geef je jouw deelname door aan Brecht, zodat hij de teams kan samenstellen door middel van loting. We starten stipt om 20:30. En we hebben coole prijzen te winnen! Het thema van de prijzen is bier en chocolade. En raad eens? Iedereen krijgt een prijs!

Als je geen zin hebt om deel te nemen aan het toernooi of als het niet mogelijk is, reserveren we enkele banen waar je vrij kunt spelen.

Dinsdag 27 juni: Einde seizoenstraktaat

Onze badmintonclub bestaat al 25 jaar, en hoewel we het niet groots vieren, maken we van de seizoensafsluiter een speciale editie. Dus hou 27 juni alvast vrij in je agenda! Na het vrije spel kun je naar de cafetaria komen, vermoedelijk vanaf 20:30.

We zorgen voor hapjes en drankjes voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Je moet je even inschrijven, maar we laten je nog weten hoe dat werkt.

Maandagen – Verlofperiode

We zijn erg blij met de opkomst op de maandagen. Er zijn altijd twee banen bezet geweest, maar we hebben er drie. Dus als je op maandag wilt spelen, is er nog plaats.

Vanaf het begin van de zomervakantie zullen we alleen nog op dinsdagen spelen. In augustus nemen we een pauze en beginnen we weer volop in september, namelijk op de eerste dinsdag van die maand.

In blijde verwachting

Nee, we verwachten geen baby, maar we zijn wel in spannende verwachting van onze nieuwe T-shirts. De laatste tijd krijg ik vaak de vraag: “Wanneer zijn de T-shirts eindelijk klaar?” De geplande “bevallingsdatum” is 12 juni, maar net zoals bij echte baby’s kan het iets vroeger of later zijn. Zodra ze er zijn, maak ik een afspraak om ze op te halen.

Geef me dan nog een paar dagen om jullie op de hoogte te brengen en alles goed te organiseren.

Nieuwsbrief februari 2023

Hallo

In deze nieuwsbrief alleen maar nieuws over de nieuwe t-shirts!

Jouw t-shirts kunnen besteld worden

In de vorige nieuwsbrief hadden we jullie al laten weten dat de nieuwe t-shirts er aankomen.

De pas t-shirts zijn er en kunnen gepast worden de komende twee weken, op de gebruikelijke speeldagen.
Mocht het echt niet lukken en wil je toch zeker zijn dan kan je binnenspringen bij Johan in de Brandstraat 60 te Ruiselede.

De pas modellen gaan van extra small tot 4x large. Deze zijn vervaardigd in dezelfde stof die onze t-shirt krijgt. De opdruk is uiteraard nog niet deze waaruit je kan kiezen.

4 kleuren

Naast de verschillende maten die aangeboden worden zijn er 4 verschillende kleuren: zalm, lichtgroen, blauw en rood.
Op de bestelpagina zijn deze te zien.

Hoe te bestellen?

Johan is er op alle speeldagen. Plaats je bestelling bij hem. Maar veel liever hebben we dat je dit doet via het bestelformulier:
https://www.reynaert.be/demolenpluim-t-shirt/

Bestellen kan, tot nader orde, tot halverwege maart.

e, quanto costa?

Dank zij de sponsoring van Tafel 10 en onze club kunnen we een t-shirt aanbieden voor € 15.

Wanneer je er twee besteld betaal je slechts € 25.

Gegarandeerd zal deze foto er de volgende keer gans anders uit zien!

Nieuwsbrief januari 2023

Hallo

En uiteraard onze beste wensen voor het nieuwe jaar 2023!

Tornooi

Wij nemen geen nieuwjaars-duik, maar starten het nieuwe jaar met een tornooi op 3 januari 2023. Kwestie van het eens wat anders te doen 😉

Probeer ten laatste aanwezig te zijn tegen 20u15.
Geef, bij aankomst, je deelname door aan Brecht zodat hij, via loting, de teams kan samenstellen.
We starten om 20u30.
De eerste drie winnende teams mogen een prijs verwachten.

Heb je toch geen zin, of past het niet om mee te doen aan het tornooi, dan reserveren we enkele pleinen om vrij te spelen.

Speeldagen

Ik kan het niet genoeg benadrukken.
Twijfel je of er op die speciale dagen wel of niet gespeeld wordt dan kan je dit steeds zien op de website onder de rubriek ‘Agenda’.
Alle speeldagen zijn hierop terug te vinden, alsook extra info zoals bv tornooi, traktaat, ledenfeest etc.

Je kan de Google kalender ook toevoegen aan je smartphone.
https://calendar.google.com/calendar/render?cid=rir117bu3ced8unaomo6nfmqdk@group.calendar.google.com

Nieuwjaarsdrink

Het bestuur heeft beslist om de overvloed van drank en spijs eerst wat te laten bezinken.
Volgende week dinsdag, 10 januari 2023, geven we een nieuwjaarsreceptie voor de leden.
Na het vrije spel kan je afzakken naar de cafetaria, vermoedelijk vanaf 20u30.
We voorzien een hapje en een drankje.

Doorschuiven na een spel

Je zal het wel al gemerkt hebben maar onze speeldagen worden ten volle benut. Mag ik dan ook vragen om na het spelen van een set de kans te geven aan de wachtenden op de tribune.

De oude is versleten

Driekoningen driekoningen
Geef mij een nieuwe T-shirt

Ja, alle knopen zijn doorgehakt. Binnenkort krijgen we 4 T-shirts als pasmodel. Dit betekent dat je heel weldra nieuwe T-shirts gaat kunnen bestellen, aan een zeer democractische prijs. Dit dankzij het bestuur en de gulle sponsor Tafel 10 … een gastronomisch moment…

We laten je nog wel weten wanneer, hoe en voor welke prijs je die zal kunnen bestellen.

Nieuwsbrief november 2022 – reminder

Hallo

Na een trage start zijn de maandagen en de dinsdagen nu goed bezet zodat iedereen geroteerd kan spelen. Aan de nieuwe leden, meestal beginnelingen, aarzel niet om mee te spelen met iedereen. Zo leer je het snelst bij.

Ledenactiviteit

Zoals ieder jaar gaan we met de club op (sportieve) uitstap.
Deze keer gaan we naar het centrum van Gent.

Op zaterdag 26 november 2022 verzamelen we om 14u30 aan de schaapstal – Stadshal, Poeljemarkt, 9000 Gent.

Je wordt verwelkomt met een aperitiefke.

Om 15u30 start het stadsspel en dit wordt afgerond omstreeks 17u30.

We verzamelen terug om 18u bij Multatuli – Huidevetterskaai 40 – 9000 Gent

Opgelet: We hebben een alternatief moeten zoeken voor het avondeten en gevonden bij Multatuli!
Hiervoor vragen we je nu wel al om je voorkeur voor het eten ook al door tegen geven.

De club sponsort een deel, zodat jullie voor de prijs van € 20 per persoon kunnen deelnemen.

Inschrijven alleen via het formulier (vraag aan Brecht)
 
Deadline: dinsdag 22 november om 22u

Twijfel niet om Brecht te contacteren bij enige vraag!
vwbrecht@gmail.com +32477 69 47 47

Sportieve groeten,
Het bestuur van uw badmintonclub De Molenpluim
Mieke, Mathias, Nick, Johan en Brecht.

Badminton De Molenpluim
051/68 65 13 (Mieke)
0475/21 06 44 (Johan)

badminton.ruiselede@telenet.be

Nieuwsbrief november 2022

Hallo

We zijn het seizoen goed gestart. De maandagen zijn terug een succes met gemiddeld 8-10 spelers.

Heden hebben we 41 leden in de club. Dit is iets minder dan vorig jaar en dit is ook duidelijk te merken op de dinsdagen.

Dus aan allen die nog niet ingeschreven zijn, of nog niet gespeeld hebben dit seizoen. Kom maar af!

Ledenactiviteit

Zoals ieder jaar gaan we met de club op (sportieve) uitstap.
Deze keer gaan we naar het centrum van Gent.

Op zaterdag 26 november 2022 verzamelen we om 14u30 aan de schaapstal – Stadshal, Poeljemarkt, 9000 Gent.

Je wordt verwelkomt met een aperitiefke.

Om 15u30 start het stadsspel en dit wordt afgerond omstreeks 17u30.

We verzamelen terug om 18u bij Patrick Foley’s Irish Pub & Restaurant – Recollettenlei 10, 9000 Gent

De club sponsort een deel, zodat jullie voor de prijs van € 20 per persoon kunnen deelnemen.

Inschrijven alleen via het Google formulier
Deadline: woensdag 23 november

Heb je nog vragen dan kan je terecht bij Brecht: vwbrecht@gmail.com +32477 69 47 47

Speeldagen

Aanstaande maandag (31 oktober) en dinsdag (1 november) wordt er gespeeld.

Twijfel je of er op die speciale dagen wel of niet gespeeld wordt dan kan je dit steeds zien op de website onder de rubriek ‘Agenda’.
Alle speeldagen zijn hierop terug te vinden, alsook extra info zoals bv tornooi, traktaat, ledenfeest etc.

Je kan de Google kalender ook toevoegen aan je smartphone.
https://calendar.google.com/calendar/render?cid=rir117bu3ced8unaomo6nfmqdk@group.calendar.google.com

Tornooien

Omdat iedereen het precies wel leuk vindt om mee te doen aan onze tornooien, hier alvast de data.
 

3 januari - onder voorbehoud
21 februari
23 mei

Er zullen ook velden voorzien worden voor wie liever een vrij spel speelt op deze dagen.

Sportieve groeten,
Het bestuur van uw badmintonclub De Molenpluim
Mieke, Mathias, Nick, Johan en Brecht.

Badminton De Molenpluim
051/68 65 13 (Mieke)
0475/21 06 44 (Johan)

badminton.ruiselede@telenet.be

Nieuwsbrief september 2022

Ben je klaar voor seizoen 2022-2023!
We starten vanaf dinsdag 6 september 2022.

En zoals ieder jaar vragen we niet alleen je centjes maar krijg je ook een verrassing.

Nieuw bestuurslid

And the winner is….
Een jonge spruit van 32 jaar, U welbekend van het caféteam.
Mathias Maebe!

Zijn eerste vergadering en verslag zit er al op.
Het huidige bestuur heet je welkom Mathias.

Lidgeld

Het lidgeld, voor de periode van 2022-2023, is nog steeds €15. Gelieve het bedrag over te schrijven op rekening BE37 8538 8727 8028, of bij Brecht/Johan – Cash of Payconiq.
Er zijn nieuwe inschrijvingsstrookjes gemaakt, gelieve deze in te vullen en aan te duiden hoe je het liefst wenst geïnformeerd te worden.

Maandagen

Goed nieuws, de maandagen zal er terug kunnen gespeeld worden.
Contactpersonen hiervoor zijn Mathias en Brecht.

En nog meer goed nieuws. Speelgeld is nu €1 per week.

Reglement

Toch nog even de belangrijkste reglementen:

  • voor 15- tot 99-jarigen
  • draag sportschoenen met een zool die niet af gaat
  • indien alle pleinen bezet zijn, gelieve dan plaats te maken voor de wachtenden

Details zie https://demolenpluim.extra-net.be/huisreglement-badmintonclub-de-molenpluim/

Vraag me nooit meer

“Is er badminton vanavond?”

Er is een nieuwe rubriek gemaakt op de website genaamd ‘Agenda’.
Alle speeldagen zijn hierop terug te vinden, alsook extra info zoals bv tornooi, traktaat, ledenfeest etc.

https://demolenpluim.extra-net.be/calendar/agenda-badminton-de-molenpluim/

Je kan de Google kalender ook toevoegen aan je smartphone.
https://calendar.google.com/calendar/render?cid=rir117bu3ced8unaomo6nfmqdk@group.calendar.google.com

Tornooien

Omdat iedereen het precies wel leuk vindt om mee te doen aan onze tornooien, hier alvast de data.

  • 25 oktober
  • 27 december of 3 januari
  • 21 februari
  • 23 mei

Er zullen ook velden voorzien worden voor wie liever een vrij spel speelt op deze dagen.