Nieuwsbrief mei 2024

Dinsdag 28 mei: Toernooi

We willen je vragen uiterlijk om 20:15 aanwezig te zijn voor het badmintontoernooi. Bij aankomst, geef je jouw deelname door aan Brecht, zodat hij de teams kan samenstellen door middel van loting. We starten stipt om 20:30. En we hebben coole prijzen te winnen! Het thema van de prijzen is snoep. En rarara… Iedereen krijgt een prijs!

Als je geen zin hebt om deel te nemen aan het toernooi of als het niet mogelijk is, reserveren we enkele banen waar je vrij kunt spelen.

Dinsdag 25 juni: Einde seizoenstraktaat

Het einde van het seizoen nadert, en dat betekent dat het tijd is voor ons jaarlijkse einde-seizoen trakteerfestijn! Zoals traditiegetrouw organiseren we een heerlijk samenzijn, gevuld met wat eten en verfrissende drankjes, verzorgd door ons, het bestuur, en het fantastische cafetaria team.

Om alles goed te kunnen regelen, vragen we je om je in te schrijven voor dit evenement. Dit kan via het webformulier op https://www.reynaert.be/eindeseizoen/. De inschrijving sluit op vrijdag 20 juni.

Maandagen – Verlofperiode

We naderen alweer snel de zomervakantie. In juni spelen we nog op maandag en dinsdag, maar vanaf juli alleen nog op dinsdagen. Ook dit jaar kun je vrienden en kennissen meebrengen om te laten zien hoe goed jij kunt badmintonnen.

In augustus nemen we even pauze, en daarna starten we weer op de eerste dinsdag van september.

T-shirts a € 15

Of je nu al lang lid bent of net bent toegetreden tot onze club, deze T-shirts zijn een geweldige manier om je verbondenheid met ons te tonen.

We hebben gemerkt dat er enkele nieuwe gezichten zijn bijgekomen, en we willen graag iedereen eraan herinneren dat onze T-shirts nog steeds beschikbaar zijn voor aankoop.
Misschien wist je dit nog niet, maar voor slechts € 15 kun je jouw eigen T-shirt bemachtigen.

We hebben nog steeds een aanzienlijke voorraad beschikbaar, zij het niet meer in alle kleuren. Maar maak je geen zorgen, jouw maat zit er beslist nog wel bij! Onze T-shirts zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens comfortabel om te dragen. Geïnteresseerd? Vraag het aan Johan.

Varia

Pinkstermaandag: Let op, op Pinkstermaandag zal er géén spel zijn.
Google Calendar: Om op de hoogte te blijven van onze speeldagen en evenementen, hebben we een Google Calendar opgezet. Je kunt deze kalender bekijken via deze link. Wil je deze toevoegen aan je eigen agenda? Gebruik dan deze URL: https://calendar.google.com/calendar/ical/rir117bu3ced8unaomo6nfmqdk%40group.calendar.google.com/public/basic.ics. Voor een handleiding kun je deze help-pagina raadplegen.
Drukkere speelavonden: We merken dat sommige speelavonden erg druk zijn. Daarom willen we vriendelijk vragen om na een spel terug te keren naar de tribune, vooral als er wachtende spelers zijn. Laten we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen en dat we allemaal met elkaar spelen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *