Nieuwsbrief september 2023

Seizoen 2023 – 2024

Het is eindelijk zover! We luiden het nieuwe badmintonseizoen in, boordevol opwinding en uitdagingen. Net als voorgaande jaren nodigen we je uit om samen met ons te genieten van dit geweldige spel. Onze speelavonden zijn (weer) gepland op dinsdag van 19.00 uur tot 22.30 uur en op maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Een speciale shout-out naar onze onvermoeibare helden, George en Johan, die altijd klaarstaan om alles voor ons op te zetten. Dit seizoen kunnen we je beloven dat de netten strakker gespannen zullen zijn dan ooit tevoren, en we hebben goed nieuws: de gemeente heeft hun zegen gegeven voor deze verbetering! De praktische uitvoering zal plaatsvinden aan het begin van het seizoen, dus we kunnen niet wachten om het resultaat te zien.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de baan!

Belangrijke Update over Inschrijvingen!

Allereerst, hartelijk dank aan onze gewaardeerde leden die nieuwe geïnteresseerden hebben doorverwezen en aan degenen die ons al hebben gebeld met vragen over inschrijvingen. Jullie enthousiasme en betrokkenheid zijn geweldig!

Hier zijn enkele belangrijke praktische details betreffende inschrijvingen:
• Inschrijvingen dienen uiterlijk plaats te vinden bij je derde bezoek aan onze speelavonden. Johan zal je aanspreken om dit in orde te brengen, dus wees niet verlegen om vragen te stellen.
• Omwille van verzekeringsdoeleinden gaan we dit jaar een volledig ingevuld inschrijfstrookje vereisen. Op dit strookje kun je ook aangeven of je graag via SMS of WhatsApp gecontacteerd wilt worden. Ja, je leest het goed: we gaan WhatsApp-berichten gebruiken om jullie nog beter te informeren en op de hoogte te houden!
Nu, laten we de nadruk leggen op de spannende nieuwe lidmaatschapsoptie:

Nieuwe Lidmaatschapsoptie: “Cashloos”

We hebben geluisterd naar onze leden die liever geen euro munten meenemen. Daarom introduceren we een gloednieuwe optie! In plaats van wekelijks €1 te betalen, kun je nu kiezen voor een eenmalige betaling van €60. Je laat dan simpelweg je euro munten thuis. Deze nieuwe formule maakt het betalen van lidgeld moeiteloos en handig, en je hoeft je geen zorgen te maken over kleingeld voor elke speelavond.
De huidige formule van €15 lidgeld en €1 per speelweek blijft nog bestaan.
Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op rekening BE37 8538 8727 8028 of kan via Payconiq betaald worden of ook gewoon cash.

We hopen dat deze nieuwe optie voor velen van jullie een welkome verandering zal zijn.

Trots op het Succes van Onze T-shirts!

We zijn verheugd om te zien dat onze T-shirts vorig jaar enorm populair waren en we hopen dat je ze dit seizoen veelvuldig zult dragen tijdens onze speelavonden. Als je nog geen exemplaar hebt en er graag een wilt bemachtigen, is dit je kans!

Wanneer en Waar kun je T-shirts Kopen?

Je hebt de kans om een T-shirt aan te schaffen tijdens onze eerste speelavonden in september. Ook bij de tornooien zullen deze kunnen aangekocht worden. Johan staat altijd paraat om je interesse te noteren en je te helpen met je aankoop.

Een Koopje Dankzij Onze Sponsors!

We willen benadrukken dat we deze geweldige T-shirts kunnen aanbieden voor slechts €15 per stuk, dit alles dankzij de gulle sponsoring van Tafel 10 en de bijdrage van onze club zelf.

Laten we er samen voor zorgen dat onze T-shirts dit seizoen nog meer schitteren op de baan!

Altijd up-to-date met onze Badminton Agenda!

We begrijpen dat velen van jullie zich afvragen of er volgende week badminton is, en het antwoord ligt binnen handbereik. We hebben alle speeldagen en activiteiten handig verzameld in onze Google Agenda. Als je deze nog niet hebt toegevoegd aan je smartphone, dan kun je de agenda ook raadplegen op onze website via deze link: Badminton Agenda

Tornooi Avonden om naar uit te kijken!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ook dit jaar onze zeer gewaardeerde tornooi avonden zullen plaatsvinden. Markeer de volgende data alvast in je agenda:
• 7 november
• 13 februari
• 28 mei
Zoals altijd beloven we een avond vol spanning en competitie, met prijzen die op het spel staan. Wat deze prijzen precies zullen zijn, houden we nog even geheim. Je zult moeten wachten tot de avonden zelf om de onthullingen te ontdekken!

Jaarlijkse Ledenactiviteit.

We kijken er al naar uit om samen te komen op zaterdag 25 november voor onze jaarlijkse ledenactiviteit. Na het verkennen van avonturen bij Prison Island in Eeklo, het genieten van een Casinoavond en het beleven van een opwindend Stadsspel, keren we deze keer terug naar een klassieker: bowlen!

Helaas kunnen we niet terugkeren naar de locatie waar we de vorige keer waren, maar geen zorgen, ons bestuur zoekt naar een nieuwe plek die voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is. Wat we jullie alvast kunnen beloven, is dat de prijs zeer redelijk en democratisch zal zijn.

Dus, houd 25 november vrij in je agenda en maak je klaar voor een gezellige en ontspannen avond vol plezier met je mede-leden. We kijken uit naar een geweldige tijd samen!

Nieuwe Shuttles en Spannende Experimenten!

Goed nieuws, we hebben onze nieuwe set shuttles al besteld, en dit keer hebben we er 25% meer dan vorig jaar! Wat betekent dit voor ons? We zijn van plan om ze actiever te roteren, zodat we allemaal kunnen genieten van een optimale spelervaring.

Om het proces nog handiger te maken, zullen we een kleine bak beschikbaar stellen waarin je de oude shuttles kunt deponeren. We zullen deze dan aan iemand geven die ze nieuw leven kan inblazen. Duurzaamheid en gemeenschapszin gaan hand in hand!

De vertrouwde Yonex Mavis 300-shuttles (geel – medium snelheid) maken nog steeds deel uit van ons arsenaal. Echter, dit seizoen gaan we een spannend experiment aan met de nieuwe Victor Carbonsonic CS no.2 shuttle. Deze shuttle heeft speciaal ontworpen schuimveren op een ultralicht carbonframe, wat de stabiliteit en vluchtcurve optimaliseert. Het doel is om de eigenschappen van een veren pluim zo dicht mogelijk te benaderen.

We kijken uit naar jullie feedback over deze nieuwe toevoeging aan onze uitrusting!

Laat ons samen genieten van nog meer geweldige badmintonmomenten met deze nieuwe en verbeterde shuttles. We kunnen niet wachten om ze in actie te zien!

Badmintonlessen: Jouw Interesse Telt!

We hebben altijd al de wens gehad om lessen aan te bieden, maar het opzetten van een lesprogramma kan kostbaar zijn. Tot op heden hadden we het geluk dat Carlos dit voor een zeer redelijke prijs voor ons kon doen. Echter, het vinden van iemand met dezelfde passie en bereidheid zal waarschijnlijk een uitdaging zijn.

Daarom doen we een beroep op jullie, onze gewaardeerde leden. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van badmintonlessen, laat dit dan alsjeblieft weten aan Johan.

Als er voldoende interesse is voor het volgen van lessen, staan we open voor concrete stappen om een lesprogramma te realiseren. Dit betekent dat we bereid zijn om in gesprek te gaan met een lesgever om de prijs en het tijdstip te bepalen op een manier die voor iedereen geschikt is.

Tot op de baan!
Johan

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *