Nieuwsbrief mei 2023

Dinsdag 23 mei: Toernooi

We willen je vragen uiterlijk om 20:15 aanwezig te zijn voor het badmintontoernooi. Bij aankomst, geef je jouw deelname door aan Brecht, zodat hij de teams kan samenstellen door middel van loting. We starten stipt om 20:30. En we hebben coole prijzen te winnen! Het thema van de prijzen is bier en chocolade. En raad eens? Iedereen krijgt een prijs!

Als je geen zin hebt om deel te nemen aan het toernooi of als het niet mogelijk is, reserveren we enkele banen waar je vrij kunt spelen.

Dinsdag 27 juni: Einde seizoenstraktaat

Onze badmintonclub bestaat al 25 jaar, en hoewel we het niet groots vieren, maken we van de seizoensafsluiter een speciale editie. Dus hou 27 juni alvast vrij in je agenda! Na het vrije spel kun je naar de cafetaria komen, vermoedelijk vanaf 20:30.

We zorgen voor hapjes en drankjes voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Je moet je even inschrijven, maar we laten je nog weten hoe dat werkt.

Maandagen – Verlofperiode

We zijn erg blij met de opkomst op de maandagen. Er zijn altijd twee banen bezet geweest, maar we hebben er drie. Dus als je op maandag wilt spelen, is er nog plaats.

Vanaf het begin van de zomervakantie zullen we alleen nog op dinsdagen spelen. In augustus nemen we een pauze en beginnen we weer volop in september, namelijk op de eerste dinsdag van die maand.

In blijde verwachting

Nee, we verwachten geen baby, maar we zijn wel in spannende verwachting van onze nieuwe T-shirts. De laatste tijd krijg ik vaak de vraag: “Wanneer zijn de T-shirts eindelijk klaar?” De geplande “bevallingsdatum” is 12 juni, maar net zoals bij echte baby’s kan het iets vroeger of later zijn. Zodra ze er zijn, maak ik een afspraak om ze op te halen.

Geef me dan nog een paar dagen om jullie op de hoogte te brengen en alles goed te organiseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *