Nieuwsbrief januari 2024

Vliegend het Nieuwe Jaar In

Terwijl we het oude jaar achter ons laten en vol enthousiasme het nieuwe jaar omarmen, willen we jullie allemaal een spectaculair en sportief nieuwjaar toewensen! Moge dit jaar gevuld zijn met opwindende speelavonden en wedstrijden, verbeterde vaardigheden en bovenal, een overvloed aan plezier op en naast het badmintonveld.

Laat 2024 een jaar zijn waarin we samen groeien als team, waar de shuttle ons pad verlicht naar nieuwe hoogten en waar we de vreugde van vriendschap en gezondheid delen. Moge onze rackets krachtig slaan, onze voeten behendig bewegen en onze glimlachen net zo stralend zijn als de verlichting op het badmintonveld.

Laten we samen streven naar meer overwinningen, meer rally’s, en vooral meer onvergetelijke momenten. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, laten we allemaal streven naar persoonlijke verbetering en een gevoel van saamhorigheid binnen onze badmintonfamilie.

Gelukkig nieuwjaar, badmintonkampioenen!

Niewjaarsdrink

Het nieuwe jaar is begonnen en dat willen we graag samen met jullie vieren! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor onze nieuwjaarsdrink op 9 januari – aanstaande dinsdag.
We willen het jaar goed beginnen met een gezellig samenzijn, hapjes en drankjes.

We kijken er naar uit om samen het glas te heffen op een sportief en succesvol nieuw jaar voor onze badmintonclub!
Cheers op een nieuw jaar vol uitdagingen, triomfen en vooral veel plezier op de baan. Mogen onze pluimpjes altijd precies landen waar we ze willen en mogen onze smashes onweerstaanbaar zijn!

Interesse in Badmintonlessen

Om ons aanbod nog beter af te stemmen op jullie wensen, overwegen we het organiseren van lessen voor zowel de ervaren rotten als de frisse nieuwkomers. Of je nu een doorgewinterde speler bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een enthousiaste beginner die de basis wil leren, we willen graag weten wie geïnteresseerd is.

Wil jij deelnemen aan deze lessen? Laat het ons weten door je in te schrijven via deze link. Met deze concrete gegevens kunnen we gericht naar een geschikte lesgever stappen en ervoor zorgen dat de lessen precies aansluiten bij jullie behoeften en niveau.
Bedankt voor jullie enthousiasme en toewijding aan Badminton Club De Molenpluim.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *